Over het bedrijf

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is opgericht door twee jonge enthousiaste mensen Paul van der Donk en Bas Vermeer ✝ 2-2-18. Samen hebben zij jarenlange ervaring opgedaan en gedeeld in de beveiligingsbranche.

In januari 2002, na marktonderzoek, horizonverbreding en oneindig veel overleg, hebben zij besloten hun ervaring te bundelen en hieruit is PB&U ontstaan. Hun filosofie was en is om een bedrijf neer te zetten dat volledig aansluit bij de wensen van de klant. Om dit laatste te benadrukken hebben zij gekozen voor de naam B.V. Particuliere Beveiliging en U. Het gaat om de klant, dus om u…

 

Na een aantal jaren hard werken is PB&U uitgegroeid tot het aanspreekpunt voor particuliere beveiliging in Schijndel, Noord-Brabant en Zuid-Nederland. Wij hebben dit bereikt door het garanderen van kwaliteit, het nakomen van afspraken, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid.
Ook de unieke garanties die wij bieden aan onze klanten hebben een behoorlijk steentje bijgedragen.

Het motto van PB&U is dat er voor iedereen een oplossing is:

  • arm of rijk
  • jong of oud

  Met ruime keuze in:

  • hang- en sluitwerk
  • alarmsystemen
  • camerabewaking
  • rolluiken
  • intercomsystemen

Voor iedereen heeft PB&U een stukje beveiliging op maat…

Wat doen wij?

PB&U houdt zich bezig met het geven van voorlichting over inbraakpreventie en het gevaar van criminaliteit. De beveiligingsmogelijkheden zijn zeer divers.
Ook hier kijkt PB&U naar de behoefte van de klant, dus van u.

Waarom doen wij dit?

Ons voornaamste doel is mensen een stukje veiligheid mee te geven, iets wat in deze tijd niet altijd even makkelijk is. Kijkt u maar eens naar de verharde maatschappij, naar de mentaliteitsverandering en naar het groeiende verschil tussen arm en rijk.

Inbraak en geweld is overal om u heen. De media besteedt er meer aandacht aan dan ooit, er zijn zelfs televisieprogramma’s die dit onderwerp behandelen.
Niet alleen wij, maar ook de overheid heeft haar handen vol aan het inperken van vandalisme en het tekort van politie op straat.

Voor- of achterdeur

Ramen en glas

Schuifpui

PB&U benadert actief de markt om de mensen er bewust van te maken dat het iedereen kan overkomen… Samen met u gaat PB&U kijken wat voor u de beste beveiligingsmethode is. Ieder gezin vereist zijn eigen unieke beveiligingsconcept.

Scholing

Misschien wel de belangrijkste eis die wij aan onze medewerkers stellen, is dat ze goed geschoold zijn en op die manier over voldoende kennis beschikken om onze klanten volledig van dienst te kunnen zijn.

Iedere installateur heeft op z’n minst een MBV-diploma (Monteur Beveiligingsinstallaties).
Regelmatig vullen zij hun kennis aan door middel van het behalen van nieuwe diploma’s en het volgen van cursussen.

Iedere adviseur moet een TBV-diploma (Technicus Beveiligingsinstallaties) en een PKVW- diploma (Politie Keurmerk Veilig Wonen) hebben. Iedere twee jaar wordt er een PKVW-opfriscursus gevolgd, zodat wij altijd op hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Verder leggen zowel de adviseurs als de installateurs een verklaring van betrouwbaarheid en een verklaring omtrent het gedrag af.

Het bedrijf zelf is VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) erkend, wat inhoudt dat wij werken volgens de wet PBR (wet op de Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus). Daarnaast is ons bedrijf ook PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) erkend, zodat al onze adviseurs een goed en betrouwbaar advies kunnen geven.

Adres

Heidebloemstraat 2 – 01
5482 ZA Schijndel

E-mail

contact@pbenu.nl

Telefoonnummer

073-5440130

Locatie

Copyright©2021 pbenu.nl